ی‌ژ‌ک-سوئیس: ما برای بهار تغییر و تحول آمادگی داریم

اتحادیه زنان کورد سوئیس (ی‌ژ‌ک-سوئیس)، اعلام کرد که زمان آفرینش و مبارزه بر اساس ذهنیت خودبودن است و افزود: «ما برای بهار تغییر و تحول دموکراتیک آمادگی داریم.»

با فرا رسیدن ۸ مارس، روز جهانی زنان، اتحادیه زنان کورد سوئیس (ی‌ژ‌‌ک-سوئیس) که سازمان چتر زنان کورد در سوئیس است، تدارکات برای کنش‌های ۸ مارس را تکمیل کرد.

در بیانیه ی‌ژ‌ک-سوئیس اعلام شد: «۸ مارس امسال به دلیلی برای زدن مهر زنان بر قرن و ایجاد شبکه‌های مبارزه و سازماندهی تبدیل خواهد شد.»

در ادامه بیانیه اعلام شد: «نیروی رهبر آپو در زمینه درک و تحلیل دوران، نوید میلادی نو را به خلق‌ها می‌دهد. ما زنان می‌بینیم که به موازات نیروی آراستن دموکراسی و آزادی، ضرورت روند مبارزه نیرومند نیز ایجاد گشته است. به خوبی می‌دانیم که میلاد بدون درد تحقق نخواهد شد.»

بیانیه ی‌ژ‌ک-سوئیس اینگونه به پایان می‌رسد: «۸ مارس امسال، ما به عنوان زنان ساکن سوئیس برای بهار تغییر و تحول دموکراتیک آماده‌ایم. ۸ مارس امسال، روز مبارزه و آفریدن با ذهنیت خودبودن است. زنده‌باد ۸ مارس، ژن ژیان آزادی.»

به مناسبت ۸ مارس، کنش‌هایی از جمله راهپیمایی، تجمع، پانل، سمینار، نمایش فیلم و برگزاری کارگاه‌های آموزشی در شهرهای سوئیس انجام خواهد شد.