آتش‌‌گرفتن 80 هکتار از جنگل‌های سلسله‌ کوه‌های پشت شهر مریوان

آتش‌‌گرفتن 80 هکتار از جنگل‌های سلسله‌ کوه‌های پشت شهر مریوان

آتش‌سوزی در سلسله کوه‌های پش شهر مریوان تا قله بیسران 80 هکتار از جنگل‌ها و مراتع را به خاکستر مبدل ساخت.

جنگل‌ها و مراتع کوهستانی که در کنار شهرستان مریوان واقع شده تا قله «بیسران» واقع در نزدیکی روستاهای «کولان و چاوگ» دیروز سه‌شنبه, 1 مرداد 1392 دچار آتش‌سوزی شد و بیش از 80 هکتار از جنگل‌ها و مراتع سرسبز در آتش سوخت.

گزارشگر خبرگزاری فرات می‌گوید قریب 5 ساعت بطول انجامید تا اعضای «انجمن سبز چیا» که یک سازمان زیست‌محیطی مدنی است, آن آتش‌سوزی را مهار کردند.

همان منبع می‌گوید از ساعت 2 بعد از ظهر دیروز 1 مرداد تاکنون این آتش‌سوزی علی رغم مهارشدن از سوی انجمن سبز چیا, اما مجددا شعله‌ور می‌شود. کنده‌های آتش‌گرفته درختان قطور به تمامی خاموش نشده‌اند و بر اثر وزش باد بازهم دچار تداوم آتش‌سوزی می‌گردد و انجمن سبز هم مرتبا به محل آتش‌سوزی رفته و مهار می‌کنند.

گفتنی است که تاکنون با احتساب آتش‌سوزی‌های رخداده در «سردوش» و کوهستان نزدیک شهر مریوان, 84 مورد آتش‌سوزی روی داده است.

تصاویر ویدیویی از این آتش‌سوزی‌ها امروز به دست خبرگزاری فرات رسیده که آن را منتشر می‌کنیم.