BDP: ترور عیسی حسو, دشمنی با خلقکرد در غرب کردستان است
BDP: ترور عیسی حسو, دشمنی با خلقکرد در غرب کردستان است
BDP: ترور عیسی حسو, دشمنی با خلقکرد در غرب کردستان است
«حزب صلح و دموکراسی» ترور «عیسی حسو» عضو «شورای عالی کرد» در غرب کردستان را قویا محکوم ساخت. ب.د.پ گفت:«این سوءقصد بر ضد خلقکرد صورت گرفته است» و از تمامی کردها خواست مبارزات خود در غرب کردستان را ارتقاء دهند.
«حزب صلح و دموکراسی» با صدور بیانیهای در خصوص مسئله ترور «عیسی حسو» در شهر قامشلو بیانیهای صادر کرد.
ب.د.پ ترور حسو را بشدت محکوم ساخت و گفت:
«صبح امروز «عیسی حسو» عضو «شورای عالی کرد» و عضو «ریاست مجلس خلق در غرب کردستان» در قامشلو در پی یک سوءقصد, ترور شد. این وحشیگری علیه حسو, درواقع بر ضد خلقکرد صورت گرفته است. خلقی که میخواهد خودمدیریتی دموکراتیک خود را با مبارزات شرافتمندانه خود تحقق بخشد. تاکنون هرچهاربخش کردستان علیه حملات وحشیانه و ناجوانمردانه مقاومت میکنند و به مبارزات خود ادامه خواهند داد.
ما همچو حزب صلح و دموکراسی این حمله وحشیانه علیه عیسی حسو را بشدت محکوم میکنیم. جانباختن حسو را به خانواده ایشان و خلقکرد تسلیت میگوییم و بدینوسیله بازهم از همه خلقمان میخواهیم که از مبارزات آزادیخواهانه غرب کردستان حمایت و پشتیبانی کنند».