بیانیه بخش ژنولوژی شرق کوردستان بمناسبت 25 نوامبر
بیانیه بخش ژنولوژی شرق کوردستان بمناسبت 25 نوامبر
بیانیه بخش ژنولوژی شرق کوردستان بمناسبت 25 نوامبر
25 نوامبر, روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان فرامیرسد و سازمانها, جنبشها و زنان کرد در تدارک شرکت گسترده در راهپیماییها و تجمعات برای درخواست خواستههای اساسی خود هستند. بخش ژنولوژی شرق کردستان با صدور بیانیهای خشونت نظامیهای حاکم علیه زنان را بشدت محکوم کرد و گفت:« اکنون که در قرن ۲۱ به سر میبریم، شاهد تهاجمات نظام جنسیتگرا که در زمانها و مکانهای مختلف با رنگهای متفاوت ظاهر میشوند، هستیم». در این بیانیه خشونتهای رژیم یران و گروههایی چون داعش علیه زنان, بشدت محکوم گریدید.
بخش ژنولوژی شرق کردستان با صدور بیانیهای ضمن محکوم کردن خشونت علیه زنان در آستانه فرارسیدن 25 نوامبر, از تمامی زنان کرد خواست که به میادین آمده و برای آزادی خود مبارزه کنند.
در بیانیه آمده:
«به مناسبت فرا رسیدن روز «مبارزه با خشونت علیه زنان» تحت لوای ژنولوژی شرق کوردستان تمام اقدامات غیر انسانی که توسط نظام مردسالار صورت میپذیرد را محکوم مینماییم. به دلیل نقش پر رنگ زنان در جامعه، نظام مردسالار جهت تحمیل بردگی بر زنان،دست به اعمال هر گونه خشونتی می زند. این اقدامات که بر مبنای بی هویت نمودن زنان و حاکمیت بر فکر و ذهن آنان صورت میپذیرد، ریشه خود را از تمدن های پدرسالاری کهن و نظام های کاپیتالیستی کنونی می گیرد. زنده زنده سوزاندن ۱۲۸ زن در کارخانهای در نیویورک، قتل سه خواهر میرابال در جمهوری دومینکین، سنگسار و اسیدپاشی زنان در ایران و قتل عام زنان توسط گروه تروریستی داعش، نمونههای بارز این خشونتها هستند که میتوان گفت جهت حاکمیت افکار این نظام های سرکوبگر صورت میپذیرد.
زنستیزی به داعش محدود نیست
اکنون که در قرن ۲۱ به سر میبریم، شاهد تهاجمات نظام جنسیتگرا که در زمانها و مکانهای مختلف با رنگهای متفاوت ظاهر میشوند، هستیم. ذهنیتی که زنان را از هر قشری که هستند با هرگونه تفاوتمندی تهدید مینمایند. این نمونه های بارز آن در خاورمیانه و بویژه کوردستان مشاهده میشود. تهاجمات نیروهای ترویستی داعش که در جنوب و روژآوای کوردستان صورت پذیرفته است را میتوان تشدید کنندهی همان ذهنیت مردسالار دانست. البته نمایندگان این ذهنیت را نمیتوان تنها به داعش تقلیل داد. ما همواره شاهد سیاستهای اجرایی از سوی نظام ایران علیه زنان هستیم. زنان ایرانی همواره از سوی نظام جمهوری اسلامی ایران مورد تهاجمات و تهدیدات بسیاری از جمله اعدام، سنگسار و در این اواخر نیز اسیدپاشی قرار گرفتهاند. بعبارتی جهت سرکوب نمودن روح آزادیخواهی زنان از هیچگونه اقدام غیرانسانی نیز دریغ نمیورزند.
اتحاد و مبارزه زنان
در برابر تمامی این اقدامات و سیاستها آنچه که موجب حفظ موجودیت زنان میگردد آگاهی ، هشیاری و سازماندهی زنان میباشد. همواره در طول تاریخ زنان بسیاری علیه اقدامات نظام مردسالار به مبارزه پرداختهاند، در هر دوره از این فعالیتها که سازماندهی میان زنان بیشتر بوده است، شدت تهاجمات بر علیه زنان نیز افزایش یافته است. از این سو در چنین شرایطی تنها اتحاد زنان است که میتواند پاسخگوی مطالبات آنان باشد.
زنان در هرچهار بخش کردستان مبارزه میکنند
امروزه نیز مشاهده مینماییم، نیروهای دفاع از زنان تحت لوای ی. پ. ژ و گریلاهای زن در هر چهار بخش کوردستان به مبارزه علیه ذهنیت مردسالاری میپردازند. علی رغم اینکه این نظام با بکارگیری حداکثر قوای خویش در روژآوای کوردستان سعی در تضعیف نیروی زنان داشته، اما اتحاد و همبستگی زنان عکس این قضیه را اثبات نمود. نیروهای زن با سازماندهی بسیار قوی، نه تنها در میان زنان بلکه در کل جوامع اتحاد نیرومندی را بوجود آورد. همین اتحاد موجب برجسته شدن و تشدید سطح مقاومت و مبارزه در میان زنان گشت. مقاومت زنان در روژآوا موجب پارهشدن زنجیر تقدیرگرایانهای شد که به درازای تاریخ زنان را در دام خود بلعیده و مانع رشد و رهایی زنان از این بردگی شده بود.
فراخوان برای حضور در میادین
در پایان نیز تحت لوای ژنولوژی یاد و خاطرهی خواهران میرابال را گرامی میداریم و ازتمامی زنان فعال،روشنفکر،سیاستمدار و همه زنانی که دلشان در راه آزادی می تپد در سراسر جهان و شرق کوردستان خواهانیم با حضور در میادین مبارزه، نیرویی باشند جهت خاتمه دادن به همه این نابرابری. لازم است فریاد مبارزان در روژآوای کوردستان موجب اتحاد زنان و پیوستگی روح قیام و مبارزه در سراسر دنیا شود. لازم است زنان بدانند که ذهنیت داعش با ذهنیتی که بر روی دختران اسید میپاشد و زنان را در خانه محبوس مینماید،هیچ تفاوتی نداشته و از یک ذهنیت ریشه میگیرند. پس لازم است در کنار هم برای رسیدن به اهدافمان مبارزه نماییم.»