HPG: کشتن «شفیق بینگول» کار ما نیست

HPG: کشتن «شفیق بینگول» کار ما نیست

مرکز مطبوعات و اطلاع‌رسانی «نیروی مدافع خلق, ه.پ.گ» در خصوص واقعه کشته‌شدن «شفیق بینگول» اطلاعیه‌ای صادر کرد. شفیق بینگول در 3 نوامبر در خانه‌اش در روستای «چای‌چاتی» واقع در منطقه گمگم استان موش شمال کردستان ربوده و به قتل رسانده شد. ه.پ.گ اخبار مربوط به کشته شدن بیگول به دست نیروهایشان را تکذیب و رد کرد.

مرکز اطلاع‌رسانی ه.پ.گ در مورد واقعه کشته‌شدن«شفیق بیگول» اطلاعیه‌ای مکتوب صادر کرد و گفت:«در 3 نوامبر در روستای چای‌چاتی منطقه گمگم استان موش , شخصی به نام «شفیق بینگول» در خانه خودش ربوده و به قتل رسانده شده است. کشتن بینگول هیچ ارتباطی به نیروهای ما ندارد و کار ما نیست».

در شب 3 نوامبر «شفیق بینگول» توسط افرادی ناشناس در خانه‌اش ربوده شد و جنازه او یک روز بعد در گورستان روستای «یلانلی» پیدا شد.