هیأت KCD به هولیر سفر کرد

هیأت KCD به هولیر سفر کرد

هیأتی از «کنگره جامعه دموکراتیک, ک.ج.د» متشکل از اعضای کوردیناسیون آن و پارلمانتاران عضو حزب صلح و دموکراسی به هولیر سفرکردند. اوزدال اوچار و ملکیه بیرتانه از پارلمانتاران کرد این هیأت را همراهی می‌کنند که به منظور گفتگو برسر اوضاع کنونی خاورمیانه , غرب کردستان و مسئله کنگره ملی کردها , به هولیر سفر کرده‌اند.

ک.ج.د در این خصوص بیانیه‌ای مکتوب صادر کرد و گفت که هیأتی متشکل از اعضای کوردیناسیون کنگره جامعه دموکراتیک و پارلمانتاران حزب صلح و دموکراسی از جمله اوزدال اوچار و ملکیه بیرتانه به شهر هولیر در نوب کردستان سفر کرده‌اند.

ک.ج.د اعلام کرد:«در 13 دسامبر هیأت کنگره جامعه دموکراتیک به هولیر سفر می‌کند و بر سر موضوعاتی از قبیل: غرب کردستان, خاورمیانه, کنگره ملی کردها, تنش‌های میان اقلیم کردستان و بغداد بحث و تبادل نظر خواهند کرد. این هیأت تا 20 دسامبر به دیدارهایش در اقلیم کردستان ادامه می‌دهد».

هیأت مذکور با مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان, نچیروان بارزانی رئیس حکومت اقلیم, مرکز احزاب دموکرات و ی.ن.ک, حزب گوران, حزب شیوعی, همبستگی اسلامی, جمعیت اسلامی, زحمتکشان, حزب حل دموکراتیک کردستان, شورای عالی کرد, اتحادیه پارلمانتاران, کمپ مخمور و دیگر سازمان‌های حکومتی کردستان دیدارهایی به عمل خواهند آورد.