جبهه‌النصر در حال تدارک قتل‌عام کردها در شهرستان «گری‌سپی» است

جبهه‌النصر در حال تدارک قتل‌عام کردها در شهرستان «گری‌سپی» است

بنا به گزارش‌های رسیده, «دولت اسلامی عراق و بلادشام» که یکی از گروه‌های وابسته به آن گروه جبهه‌النصر می‌باشد, حملات خود علیه محلات کردنشین شهرستان «گری سپی (تل‌ابیض)» را تشدید نموده و با استفاده از توپخانه سنگین و تانک‌های جنگی آن محلات را توپباران می‌کند. گفته می‌شود که تاکنون جبهه‌النصر صدها نفر را که اکثر آنها کودک و زن می‌باشند را ربوده و آنها را تهدید کرده که سرشان را می‌برد.

به گزارش خبرگزاری هاوار, دولت اسلامی عراق و بلادشام که یکی از گروه‌های آن جبهه‌النصر می‌باشد به محلات کردنشین در شهر گری‌سپی غرب کردستان حمله کرده‌اند. جبهه‌النصر تاکنون صدها نفر که بیشتر آنها کودک و زن هستند را ربوده و به سربریدن تهدید کرده است. منابع محلی گفتند مدتی است جبهه‌النصر در شهرستان گری‌سپی کردها را تهدید می‌کند که شهر را ترک کنند. همان منابع می‌گویند که این گروه درحال تدارک انجام قتل‌عام کردها است.

از سوی دیگر گفته شد که جبهه‌النصر با استفاده از تانک و توپخانه سنگین به روستاهای «یابس و سوکریه» در نزدیکی گری‌سپی حمله کرده و درگیری‌هایی سنگین روی داده است.