جنگنده‌های ارتش ترکیه باردیگر روستاهای قندیل را بمباران کردند

جنگنده‌های ارتش ترکیه باردیگر روستاهای قندیل را بمباران کردند

شب گذشته در ساعت 11:45 حدود 4 جنگنده ارتش ترکیه منطقه قندیل را بمباران کردند.

4 جنگنده ارتش ترکیه شب گذشته در حدود ساعت 11:45 به وقت محلی به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه روستاهای «بولی» و «کورتک» واقع در منطقه قندیل را بمباران کردند. همچنین بنا به گزارش‌های رسیده روستای «سوره‌ده» هم مورد حمله جنگنده‌های ترکیه قرار گرفته. ساکنان آن روستاها که هم اکنون در ارتفاعات قندیل به کار دامپروری مشغول هستند, بخاطر حملات هوایی مجبور شدند شب را جلوی سرمای سخت و در بیرون بسر برند.

ارتش ترکیه به بهانه بمباران کمپ‌ها و مواضع پ.ک.ک بر حملات خود علیه جنوب کردستان افزوده است. بر اثر این حملات ساکنان غیرنظامی آن منطقه دچار خسارات مالی زیادی شده‌اند.

آخرین بار در شب 6 و 7 نوامبر جنگنده‌های ارتش ترک جنوب کردستان را بمباران کردند که بر اثر آن 2 شهروند کرد اهل شرق کردستان جان خود را از دست دادند.

بویژه از سال 2007 تقریبا همه روزه حملات توپخانه‌ای و هوایی متوقف نشده. عواقب سوء این حملات بیشتر متوجه روستانشینان است. شمار زیادی از روستائیان بر اثر حملات هوایی و توپخانه‌ای جان خود را از دست داده‌اند.

در روز 5 سپتمامبر و در ساعت 23 حمله‌ای هوایی علیه منطقه قندیل صورت گرفت که بر اثر آن در روستای «دوله» دو تن که به اسامی آنها اشاره‌ای نشده, زخمی شدند که یکی از آنها زن بود.

در 24 آگوست هم جنگنده‌های ارتش ترک روستاهای «سله» و «سوره‌ده» واقع در منطقه قندیل را بمباران کردند که به زخمی شدن دو روستایی منجر شد. همچنین یک مرغداری 7 هزار قطعه‌ای ویران شد.

در 7 آگوست 2011 هم در منطقه کورتک از توابع قندیل حمله‌ای هوایی صورت گرفت که طی آن 7 عضو یک خانواده اهل رانیه که 4 تن از آنها کودک بودند, قتل‌عام شدند.