خلق‌کرد در غرب کردستان خودمدیریتی خود را تأسیس می‌کند

خلق‌کرد در غرب کردستان خودمدیریتی خود را تأسیس می‌کند

در غرب کردستان , خلق‌کرد با قیام 19 ژوئیه کنترل‌ و اداره شهرها را بدست گرفت. هم‌اکنون هم سیستم خودمدیریتی خود را که همه بخش‌های جامعه در آن سهیمند, تأسیس می‌کند. بنا به قرارات اخذ شده, در عرض 3 ماه آینده , مدیریت و قانون اساسی جدید موقت تشکیل و تدوین خواهد شد. در عرض 6 ماه هم انتخابات سراسری برگزار شده و مجلس خلق‌های غرب کردستان تأسیس می‌گردد.

جناح‌های سیاسی کرد به منظور تأسیس خودمدیریتی دموکراتیک و انتخاب مدیریتشان که نماینده همه خلق‌های غرب کردستان باشد, به فعالیت‌های تدارکاتی دست زده‌اند. قرار تأسیس سیستم خودمدیریتی بعنوان بخشی از روند انقلابی تلقی می‌شود که از سال گذشته آغاز شده است. همچنین تلاشی است برای نقش بر آب ساختن حملات و اخلال‌گری‌های اخیر.

مشارکت همه خلق‌ها و نمایندگان جناح‌های سیاسی

به این منظور جنبش جامعه دموکراتیک پیشنهاد تشکیل مدیریتی انتقالی متشکل از نمایندگان همه بخش‌ها و جوامع کرد را ارایه داد. بنا به گزارش‌های رسیده به خبرگزاری فراد, این پیشنهاد «جنبش جامعه دموکراتیک» پذیرفته شده و فعالیت‌های اولیه در شرف انجام است.

در عرض سه ما مدیریت انتقالی تشکیل می‌شود

برای اینکه مدیریت انتقالی همه بخش‌های جامعه را دربرگیرد, دیدارهایی با احزاب سیاسی, سازمان‌ها, جریانات آیینی و نمایندگان مردم بعمل می‌آید. اگر این دیدارها نتایجی مثبت بدست دهد, آنگاه با مشارکت همه بخش‌ها, کمیته‌ای تشکیل خواهد گردید. این کمیته هم در عرض 3 ماه مدیریتی انتقالی تشکیل خواهد داد.

مسئولیت «شورای عالی کرد» خاتمه می‌یابد

این مدیریت انتقالی در عین حال امورات و فعالیت‌های شورای عالی کرد را بجای می‌آورد. با اعلام موجودیت مدیریت انتقالی , قانون اساسی موقت غرب کردستان یا «قرارداد اجتماعی» تدوین خواهد شد.

انتخابات سراسری برگزار خواهد شد

اگر این فعالیت‌ها در عرض 3 ماه خاتمه یابد, آنگاه مرحله انتخابات آغاز خواهد شد. در مرحله تدارکات انتخابات, قرارداد اجتماعی هم برای برگزاری رفراندوم ارایه خواهد شد. در نتیجه انتخابات سراسری, مجلس خلق‌های غرب کردستان با آرای مردم انتخاب خواهد شد.

منابع سیاسی اعلام کردند که این مرحله می‌تواند به مدت 3 ماه به طول بیانجامد.