محرومیت دهها هزار کارگر صنعت فولاد از دریافت حقوق

محرومیت دهها هزار کارگر صنعت فولاد از دریافت حقوق

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ایران اعلام کرد،88 هزار نفر از کارگران صنعت فولاد مدتی است کە حقوق دریافت نکردەاند.از طرفی دیگر دهها نفر از کارگران نساجی مازندران در اعتراض بە حقوق معوقە و تعطیلی این واحد تولیدی در مقابل مجلس تجمع کردند.

به گزارش خانه ملت، سید هادی حسینی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ایران در نشست علنی مجلس خطاب به رئیس جمهور و وزرای کشور نسبت به حقوق از دست رفته 88 هزار نفر از کارگران صنعت فولاد تذکر داد و از مسئولین خواهان رسیدگی به مشکلات کارگری و حقوق از دست رفته کارگران صنعت فولاد شد.

از طرفی دیگر بە گزارش جرس، دهها نفر از کارگران نساجی مازندران در اعتراض به 27 ماه عدم دریافت ‌حقوق و تعطیلی این واحد تولیدی روزهای دوشنبه و سه شنبه این هفته در مقابل ساختمان مجلس تجمع کردند.

مقامات جمهوری اسلامی می گویند بحران اقتصادی در ایران شایعه ای است که رسانه های خارجی برای دشمنی با نظام مطرح می کنند اما تعطیلی صدها کارخانه و اخراج هزاران کارگر حاکی از وجود بحران است .