پناکورد حکم دادگاه دانمارک علیه سه شبکه تلویزیونی کُردی را محکوم ساخت

پناکورد حکم دادگاه دانمارک علیه سه شبکه تلویزیونی کُردی را محکوم ساخت

«پناکورد» در مورد لغو امتیاز سه شبکه کردی ROJ TV, NÛÇE TV û MMC از سوی دادگاه دانمارک گفت: هرگاه دولت ترکیه و یا دولتی اروپایی به دادوستد تجاری با هم بپردازند, یکی از موضوع‌های اصلی گفتگوهای آنها, زبان و حقوق کردها بوده و بنا به درخواست ترکیه این حقوق کردها را از آنها سلب کرده‌اند. سازمان پناکورد گفت حکم دادگاه دانمارک در این چارچوب می‌گنجد.

پناکورد در بیانیه مکتوب خود برای افکار عمومی و رسانه‌ها, حکم دادگاه کپنهاگ دانمارک مبنی بر لغو امتیاز سه شبکه کردی ROJ TV, NÛÇE TV û MMC را محکوم ساخت و در مورد تاریخ سانسور و تضییع حقوق ستمدیدگان, گفت:«در تاریخ جهان هزاران سال است سانسور وجود داشته است. از امپراطوری روم گرفته تا دولت‌های نوین معاصر, پدیده سانسور بصورت مداوم وجود داشته. دولت‌های امروزی علیه مخالفان خود, ملت‌های تحت ستم و همه گروه‌ها و افراد دیگر از راهکارهای سانسور استفاده می‌کنند. سانسورهای اعمال شده علیه کردها هم در این چارچوب می‌گنجد».

سازمان پناکورد از همه نویسندگان, روشنفکران و خلق‌کرد خواست که به تلاش بیشتر برای خنثی‌ساختن این سانسورها و ممنوعیت‌های موجود دست زنند.