تحصن زنان کُرد مقابل پایگاه نظامی ارتش ترکیه در حزان

تحصن زنان کُرد مقابل پایگاه نظامی ارتش ترکیه در حزان

زنان کرد در مقابل پایگاه نظامی ارتش ترکیه در حزان تجمع کرده و کشتن «مدنی یلدرم» به دست نظامیان را محکوم ساختند.

زنان مقابل پایگاه نظامی حزان به یاد «یونجا توکباشی» که پس از کشتن «ادهم ساریسولوک» در میدان کزل‌آی آنکاران دست به تحصن زده بود, تحصن کرده و یا «مدنی یلدرم» را که به دست نظامیان کشته شد, گرامی داشتند.

زنان کرد پوسترهای بزرگ «مدنی یلدرم» را در دست گرفته و با سردادن شعارهایی حمله نظامیان ترک را محکوم ساختند. این تحصن روز گذشته آغاز شده و به مدت 24 ساعت ادامه می‌یابد.

تونجا توکباشی از طریق تماس تلفنی به خبرگزاری فرات گفت که در سایه تظاهرات پارک گزی استانبول, دیگر جامعه ترکیه حساسیتی بیش از حد یافته و مردم به میادین می‌آیند. وی افزود که همچو یک زن فعال و یک مادر پس از شرکت در تجمعات آنکارا, هم‌اکنون در شهرستان لیجه مقابل پایگاه نظامی حزان در تحصن شرکت کرده و قتل‌عام‌های دولت و ارتش ترکیه را محکوم می‌کند.