تجمع کردها در عامود و گرکیلگی در حمایت از اوجالان
تجمع کردها در عامود و گرکیلگی در حمایت از اوجالان
تجمع کردها در عامود و گرکیلگی در حمایت از اوجالان
شهروندان کرد در شهرهای عامود و گرکیلگی غرب کردستان در حمایت از رهبر ملتکرد, عبدالله اوجالان و به منظور محکوم ساختن مواضع دولت ترکیه دست به تجمعهای اعتراضی زدند.
مجلس خلق شهر عامود غرب کردستان تجمعی اعتراضی برگزار کرد و مواضع دولت ترکیه را بخاطر نفرستادن هیأتی از پزشکان بیطرف به امرالی برای معالجه پزشکی اوجالان, محکوم ساختند. در این تجمع بیانیهای در این رابطه قرائت شد و ضمن محکوم ساختن دولت ترکیه از سازمانهای حقوق بشری خواستند که ترکیه را تحت فشار قرار دهند تا هیأتی از پزشکان بیطرف به امرالی بفرستد.
اعضای دادگاه خلق و مرکز علمی آموزشی زنان هم به همان منظور تجمعی برگزار کردند و مواضع دولت ترکیه علیه رهبر ملتکرد, عبدالله اوجالان را محکوم ساختند.
در شهر گرکیلگی هم اعضای «مرکز فرهنگی و هنری» مقابل «مرکز فرهنگی آرام تیگران» تجمع کرده و بیانیهای قرائت کردند. در بیانیه هنرمندان عضو این مرکز آمده که رهبر ملتکرد, عبدالله اوجالان برای ازادی خلقهای خاورمیانه روند چارهیابی دموکراتیک را آغاز کرده, اما دولت ترکیه تلاش میکند که اوجالان و خلقکرد را از هم جدا سازد. همچنین از سازمانهای حقوق بشری خواستند که دولت ترکیه تحت فشارهای مضاعف قرار دهند تا هیأتی از پزشکان بیطرف را به امرالی بفرستد.