مذاکرات انجام شده در عمان دو ساعت و نیم به طول انجامید. کاخ سفید اعلام کرد که این مذاکرات «گامی در جهت توافقی متقابلا رضایتبخش» بوده است. آمریکا ابراز داشت که مذاکرات «بسیار مثبت و سازنده» پیش رفته است.
عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در مصاحبه با تلویزیون دولتی گفت: «به نظر من در جریان این نشست، ما به زمینه مذاکره بسیار نزدیک شدهایم.»
عراقچی اندکی پیش از این اظهارات گفته بود که مذاکرات «سازنده» بوده است.
بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان که در این مذاکرات میانجیگری میکرد، اظهار داشت که مذاکرات «در فضایی صمیمانه» برگزار شده است.
به گفته وزیر امور خارجه ایران، علیرغم درخواست آمریکاییها برای مذاکرات مستقیم، دو طرف در مسقط، پایتخت عمان، مذاکرات «غیرمستقیم» انجام دادند.
با این حال، عباس عراقچی و استیو ویتکوف، نماینده کاخ سفید، «در فضایی سازنده و مبتنی بر احترام متقابل»، «چند دقیقه» و به صورت مستقیم تبادل نظر کردند.
عباس عراقچی گفت: «نه ما و نه طرف مقابل خواهان مذاکرات بینتیجه، گفتگو برای بحث، اتلاف وقت و مذاکرات طولانی نیستیم.»
دو طرف توافق کردند که روز شنبه ۱۹ آوریل، بدون تعیین مکان، بار دیگر با یکدیگر دیدار کنند.