هیئت امرالی با استاندار هَولیر دیدار کرد

هیئت امرالی حزب برابری و دموکراسی خلق‌ها (دم پارتی)، با امید خوشناو، استاندار هَولیر دیدار کرده و در رابطه با چاره‌یابی مسئله کورد بحث و تبادل نظر کردند.

هیئت امرالی دم پارتی پس از ملاقات با رهبر آپو، امروز به باشور کوردستان سفر کرد.

اعضای هیئت امرالی دم پارتی پروین بولدان و سِری ثریا اوندَر، رئیس مشترک حزب مناطق دموکراتیک (د‌ب‌پ) کسکین بایندِر، اعضای دفتر حقوقی سده ابراهیم بیلمَز و اوزگور اَرول، سخنگوی کمیسیون روابط خارجی دم پارتی بَدران اوزتورک، و نمایندگان پارلمانی دم پارتی گولجان کاچماز ساییگیت و محمد کاماچ، در این هیئت حضور دارند.

برنامه‌های هیئت

هیئت امرالی فردا با مسعود بارزانی، رئیس حزب دموکرات کوردستان (پ‌د‌ک)، دیدار و گفتگو خواهد کرد. در این دیدار جزئیات ملاقات‌های امرالی مورد بحث قرار خواهد گرفت و دیدگاه‌ها و پیشنهادات افراد مرتبط با روند نیز دریافت خواهد شد.

هیئت پس از این دیدار عازم سلیمانیه شده و با بافِل طالبانی، رئیس حزب اتحادیه میهنی کوردستان (ی‌ن‌ک)، قباد طالبانی و دیگر مسئولان این حزب،  دیدار و گفتگو خواهد کرد.