صبح امروز، پلیس شهر بایرن آلمان، خانه کورد شهر نورنبرگ و منزل شخصی مقبوله کارتال، رئیس مشترک مجلس جامعه دموکراتیک نورنبرگ را مورد تفتیش قرار داد. سپس مقبوله کارتال بازداشت شده و به زندانی در مونیخ فرستاده شد.
فدراسیون خلقهای کوردستانی (FED-GEL)، در این رابطه بیانیهای صادر کرد. این فدراسیون اعلام کرد که کوردها در مقابل سیاست دولت آلمان و ایالت بایرن تسلیم نخواهند شد.
در این بیانیه اعلام شد که مقبوله کارتال خواستار محترم شمرده شدن هویتش بود و با این ایستار و موضع، به یک الگو مبدل شده است.
در ادامه بیانیه اعلام شد: «دولت آلمان چهل سال است چنین سیاستی را در پیش گرفته و به هیچ نتیجهای نرسیده است، صلح با کوردهای ساکن آلمان، یک ضرورت است. بر این مبنا، ما تلاشها در راستای جرمانگاری مجلس نورنبرگ و زندانی کردن مقبوله کارتال، رئیس مشترک DTM را محکوم میکنیم. ما میخواهیم فورا این تصمیمات و ممنوعیتهای سیاسی که به خلق کورد ضربه میزنند، پایان یابند.»
در پایان بیانیه اعلام شد که به همان میزان که در سوریه نیاز به صلح با کوردها وجود دارد، در آلمان نیز صلح با کوردها یک ضرورت میباشد.