خانواده «سون» 10 هزار امضا برای آزادی اوجالان جمع‌آوری کرد

خانواده «سون» 10 هزار امضا برای آزادی اوجالان جمع‌آوری کرد

خانواده «سون» که کرد و مقیم شهر رنس فرانسه هستند, برای «آزادی اوجالان» رهبر ملت‌کرد, 10 هزار امضا جمع‌آوری کرد.

«نهاد انسیاتیو آزادی برای اوجالان» در روز 6 سپتامبر کمپینی جمع‌آوری امضا با عنوان «آزادی برای اوجالان» را در بروکسل راه‌اندازی کرد. این کمپین بین‌المللی بوده و در سراسر اروپا به فعالیت می‌پردازد. تاکنون در بسیاری از مناطق اروپایی دهها هزار امضا جمع‌آوری شده است.

خانواده «سون» که کرد و مقیم شهر رنس فرانسه هستند, در چارچوب این کمپین ده‌هزار امضا جمع‌آوری کرد که به عنوان یک خانواده نمونه و الگو شناخته می‌شود.

درویش سون, همراه با همسر و دو نفر دیگر هر روز یکشنبه که روز تعطیلی است, در مناطق مختلف شهر رنس فعالیت‌های کمپین را گسترش دادند. در مرکز شهر رنس, وانس, لورنت, بروس ساینت,و رنس‌ستاند مراکزی دایر کردند و هزاران امضا جمع‌آوری کردند.

درویش سون گفت که به هدفی که برای خود درچارچوب کمپین تعیین کرده‌بودند, رسیده است.