شمال کردستان/ بیانیه 44 حزب سیاسی و سازمان مدنی درمورد نسل‌کشی روبوسکی

شمال کردستان/ بیانیه 44 حزب سیاسی و سازمان مدنی درمورد نسل‌کشی روبوسکی

44 حزب سیاسی و سازمان مدنی شهر «آمد» در شمال کردستان در خصوص نسل‌کشی روبوسکی بیانیه‌ای صادر کردند و اذعان کردند که تا 28 دسامبر مراسم‌ها و تجمع‌های زیادی را برگزار خواهند کرد. «امام تاشچیر» دبیرکل حزب «د.د.ک.د» در این خصوص سخنانی برزبان راند و گفت:«روبوسکی فریاد کردهاست. نباید کردها در قبال این قتل‌عام سکوت کنند. باید متحد شوند».

کوردیناسیون 44 حزب سیاسی و سازمان مدنی از قبیل «ک.ج.د, ب.د.پ, ایهاد, د.د.ک.د, ا.س.پ, اوسپ, کادپ, امپ, گروه مذاکرات دجله فرات, ابتکار آزادی, و غیره » در مهمانسرای شهرداری شهر بزرگ «آمد» در خصوص قتل‌عام روبوسکی نشستی خبری برگزار کردند.

زبیده زمرد, از روسای مشترک تشکیلات حزب صلح و دموکراسی در شهر آمد همراه با دیگر روسای احزاب و سازمان‌های مدنی سخنانی ایراد کردند. امام تاشچیر, دبیرکل حزب د.د.ک.د بیانیه مشترک را قرائت کرد که در آن آمده:«باید همه کردها و آزادیخواهان در تجمع‌ها و مراسم‌های قتل‌عام روبوسکی شرکت کنند. ما همچو سازمان‌های کردستانی برای اینکه باردیگر قتل‌عامی همچو روبوسکی روی ندهد, به تلاش و تکاپو افتاده‌ایم. برای اینکه قتل‌عام روبوسکی فراموش نشود, از امروز به بعد مراسم‌ها و تجمع‌های مختلفی را برگزار خواهیم کرد».

همچنین در بیانیه این سازمان‌های کردستانی آمده که از هر سوی ترکیه نماینده‌های سازمان‌ها و شهروندان به روستای روبوسکی سفر خواهند کرد . سپس از شهروندان کرد و ترک خواستند که به تجمعات اعتراضی دست زنند.