کارگردان سرشناس کرد, «ناصر حسن» اعلام کرد که هماکنون مشغول تدارک جهت ساخت فیلمی در مورد زندگی و مبارزات زن انقلابی و مبارز کرد«لیلا قاسم» است.
وی افزود:«هماکنون مشغول جمعآوری جزئیات و اطلاعات بیشتر در مورد زندگینامه لیلاقاسم هستم که پس از خاتمه مرحله فیلمبرداری را آغاز میکنم».
وی در ادامه اذعان داشت:«جمعآوری این جزئیات به بیش از یک سال وقت نیاز دارد و پس از آن در چند منطقه مختلف در کردستان کار فیلمبرداری را آغاز میکنیم».
لیلا قاسم , زن مبارز و انقلابی کرد در سال 1952 در روستای «بامیلی» از توابع استان خانقین در یک خانواده میهندوست و بیبضاعت به دنیا آمد. وی همراه با خانواده خود در سال 1971 به بغداد رفت و به تحصیلات خود ادامه داد. لیلا قاسم در سال 1974 توسط رژیم بعث همراه با چند تن از رفقایش اعدام گردید.