استمداد معلم زندانی و بازنشسته محمد امین آگوشی از مقامات سیاسی و حقوق بشری

استمداد معلم زندانی و بازنشسته محمد امین آگوشی از مقامات سیاسی و حقوق بشری

فشار بر زندانیان سیاسی و مدنی کرد از سوی رژیم ایران همچنان ادامه دارد. محمد امین آگوشی, معلم زندانی و بازنشسته اهل شهرستان پیرانشهر شرق کردستان به ده سال تبعید در زندان و 4 سال حبس محکوم شده.

به گزارش تارنمای فعالین حقوق بشر و دموکراسی, محمد‌امین آگوشی طی نامه‌ای به سازمان‌های حقوق بشری جهان, می‌گوید:«اینجانب محمد امین آگوشی معلم بازنشسته زندانی اهل پیرانشهر ۵۳ ساله به اتهام ارتباط با حکومت اقلیم کردستان از سوی شعبه اول دادگاه نظامی ارومیه به مدت ۱۰ سال تبعید در زندان مرکزی زاهدان محکوم شده ام و بیش از ۴ سال است تحمل حبس می نمایم .»

تبعید به زاهدان

آگوشی می‌افزاید:«نظر به اینکه ۷ نفر عائله و مادر پیری هم دارم و حدود ۳۰۰۰ کیلومتر از خانواده ام دور شده ام و اینک در زندان مرکزی زاهدان با داشتن انواع بیماریهای مهلک و مزمن و در سخت ترین شرایط زندانی می باشم و به علت دوری مسافت و نداشتن هزینه راه خانواده ام هرگز قادر به ملاقاتم نبوده و نیستند .»

من بی‌گناهم

معلم زندانی در ادامه نامه خود می‌افزاید:«با آنکه کاملا بیگناه بوده و در یک دادگاه و دادرسی ناعادلانه محکوم شده ام هدف از تبعید بنده آزار و اذیت اعضاء خانواده ام بوده و آنها قصد دیگری نداشته اند بارها و به تعداد زیاد با مقامات ذیربط و مسئولین عالی رتبه جمهوری اسلامی مکاتبه کرده و تا به حال هیچ گونه جوابی نگرفته ام .

از آنجا که با این سن و سال و شرایط سخت زندان خانواده من بیشتر آسیب می بینند از مقامات عالی رتبه بالا به طور جدی و در قالب عمل تقاضا دارم تصمیمی اتخاذ گردد هر چه زودتر از زندان آزاد گردیده تا به آغوش خانواده بی پناه و از هم پاشیده ام بازگردم .»