قتل یک شهروند بلوچ در دلگان بر اثر تیراندازی نیروهای نظامی
یک جوان اهل دلگان، بر اثر تیراندازی مستقیم نیروهای نظامی لباس شخصی در این شهرستان جان باخت. این حادثه بدون هشدار قبلی رخ داده و نیروهای نظامی پس از تیراندازی محل را ترک کردهاند.
یک جوان اهل دلگان، بر اثر تیراندازی مستقیم نیروهای نظامی لباس شخصی در این شهرستان جان باخت. این حادثه بدون هشدار قبلی رخ داده و نیروهای نظامی پس از تیراندازی محل را ترک کردهاند.
شامگاه یکشنبه ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۴، یک شهروند بلوچ به نام مجید امرار، ۲۳ ساله، در روستای حسینآباد دلگان بر اثر تیراندازی نیروهای نظامی لباس شخصی به قتل رسید.
به گفته کمپین فعالین بلوچ، آقای امرار با موتورسیکلت در حال تردد بوده که نیروهای نظامی با خودروی شخصی، بدون ایست و هشدار قبلی، به سمت او تیراندازی کردهاند. در پی این تیراندازی، مجید امرار مورد اصابت گلوله قرار گرفته و جان خود را از دست داده است. گزارشها حاکی از آن است که نیروهای نظامی پس از تیراندازی، بدون توجه به وضعیت این شهروند، محل حادثه را ترک کردهاند.
این حادثه در حالی رخ میدهد که بر اساس گزارش سالانه ۲۰۲۴ کمپین فعالین بلوچ، دستکم ۲۳۶ شهروند بلوچ در اثر تیراندازی نیروهای نظامی و انفجار مینهای کار گذاشته شده سپاه در مرزهای بلوچستان کشته و زخمی شدهاند. این آمار شامل ۱۲۲ کشته و ۱۱۴ زخمی است که در میان آنها ۸ زن و ۱۴ کودک نیز جان باختهاند. همچنین، ۸ تبعه افغانستانی نیز در این حوادث کشته و ۱۶ نفر زخمی شدهاند.