روزنامهنگاران باشور، حملات ترکیه به کارمندان ژن تیوی را محکوم کردند
روزنامهنگاران باشور کوردستان میگویند، حملات دولت ترکیه علیه روزنامهنگاران نشاندهنده آن است که ترکیه از نیروی رسانههای آزاد زنان میترسد.
روزنامهنگاران باشور کوردستان میگویند، حملات دولت ترکیه علیه روزنامهنگاران نشاندهنده آن است که ترکیه از نیروی رسانههای آزاد زنان میترسد.
دولت اشغالگر ترکیه ۲۳ اوت ماه جاری با پهباد مسلح به یک خودروی تیم روزنامهنگاران کانال تلویزیونی زن (ژن تیوی) حمله کرد و در نتیجه راننده تیم به شهادت رسید و یک روزنامهنگار نیز مجروح شد. در این رابطه روزنامهنگاران و کارمندان رسانههای باشور کوردستان حملات دولت ترکیه را محکوم کرده و پشتیبانی خود را از روزنامهنگاران روژاوای کوردستان بالاخص زنان روزنامهنگار تکرار نمودند.
حملات برنامهریزی شده و هدفمند هستند
روزنامهنگار هيوی صلاح گفت: "اگر ما به حملاتی که دولت اشغالگر ترکیه علیه غیرنظامیان و روزنامهنگاران انجام میدهد نگاهی بیندازیم، برای ما مشخص میشود که این اقدامات بدون برنامه انجام نمیگیرند. بلکه باید به گذشته این اقدامات بازگردیم. دولت ترکیه میخواهد از این راه، خلق کورد را از بین ببرد. هر کسی که کورد باشد و به عنوان یک میهندوست فعالیت کند، ترکیه تلاش میکند تا وی را از بین ببرد و هیچ تفاوتی برای این قائل نیست که در چه بخشی از کوردستان است و نظامی است یا غیرنظامی. آنچه برای این دولت اهمیت دارد این است که کوردها را از بین ببرد. به ویژه در حال حاضر نیز روزنامهنگاران و رسانههای آزاد هدف بمبارانهای ترکیه اشغالگر قرار گرفتهاند."
این حملات سبب میشود تا بیشتر بر کارهای خود تاکید کنیم
وی در ادامه گفت: "دولت اشغالگر ترکیه از زنان به ویژه زنان روزنامهنگار وحشت دارد. هدف از این حمله به هیئت ژن تیوی در روژاوای کوردستان نیز همین است. چون میخواهد روزنامهنگاران را بترساند. اما برعکس ما تکرار میکنیم که بر همان خط و همان راه به مبارزات خود ادامه خواهیم داد و این حملات هرگز سبب ترس ما نخواهد شد، بلکه برعکس ما جدیتر به راه خود ادامه خواهیم داد. "
دولت ترکیه از نیروی زنان روزنامهنگار میترسد
روزنامهنگار هَوار محمد نیز پشتیبانی خود را برای همه زنان روزنامهنگار در روژاوای کوردستان و کارمندان ژن تیوی اعلام کرد و گفت: "حمله به روزنامهنگاران توسط دولت اشغالگر ترکیه به ما نشان میدهد که این دولت از نیروی زنان به ویژه زنان روزنامهنگار میترسد. چون زنان همه حقایق را آشکار میکنند".
حمله به روزنامهنگاران، برخلاف همه معیارهای قانونی و انسانی است
شیدا حسن یکی دیگر از روزنامهنگاران باشور کوردستان گفت: "هدف قرار دادن روزنامهنگاران به طور کامل بر خلاف همه قوانین بینالمللی و همه قوانین انسانی است. هدف قرار دادن روزنامهنگاران توسط دولت اشغالگر ترکیه به این دلیل است که روزنامهنگاران صدای حقیقت هستند و دولت اشغالگر ترکیه میخواهد این صدا را خفه کرده و حقایق به مردم نرسد".
باید شورای امنیت و همه سازمانهای جهانی مدافع روزنامهنگاران موضعگیری کنند
روزنامهنگار هِمن مامند که همزمان یکی از قربانیان حکومت حزب دموکرات کوردستان در رابطه با کار رسانهایست اعلام کرد؛ "حملات دولت ترکیه علیه هموطنانی که در پنجوین به شهادت رسیدند و همچنین حمله در روژاوای کوردستان علیه روزنامهنگاران، این حقیقت را تکرار میکند که ترکها همیشه میگویند "کورد خوب، کوردی است که مرده باشد"، همزمان دروغ بودن همهی بهانههایی که رسانههای خیانتکار حزب دموکرات کوردستان برای توجیه حملات دولت اشغالگر ترکیه مطرح میکردند و میگفتند، حزب کارگران کوردستان علت این حملات هستند، را نشان میدهد. چون همه کسانی که اخیراً به شهادت رسیدند، غیرنظامی و روزنامهنگار هستند. به همین دلیل باید شورای امنیت و سازمانهای جهانی مدافع روزنامهنگاران در این رابطه موضعگیری کنند."