خبر فوری: بیانیه پایانی پ‌ک‌ک منتشر شد: فعالیت‌های انجام شده تحت نام پ‌ک‌ک پایان یافت

برگزاری مراسم یادبود کادرهای پیشاهنگ پ‌ک‌ک علی حیدر کایتان و رضا آلتون در شهر کوبانی

طی مراسمی با حضور گسترده مردم شهر کوبانی، یاد علی حیدر کایتان و رضا آلتون، کادرهای پیشاهنگ حزب کارگران کوردستان (پ‌ک‌ک) که شهادت‌شان در اعلامیه کنگره دوازدهم این حزب اعلام شده بود، گرامی داشته شد.

مراسم گرامیداشت شهدا

در شهر کوبانی با مشارکت گسترده مردم برای شهید فواد (علی حیدر کایتان) و رضا آلتون، کادرهای پیشاهنگ پ‌ک‌ک که شهادت‌ آنان در اعلامیه کنگره دوازدهم پ‌ک‌ک اعلام شده بود، مراسم یادبود برگزار شد. مراسم یادبود با حضور مردم کوبانی در آرامستان شهید دجله برگزار شد. تصاویر شهدا در این مراسم به چشم می‌‌خورد.

مراسم با انجام یک دقیقه سکوت برای ادای احترام به یاد شهدا آغاز شد. محمد محمد، عضو جنبش جوانان انقلابی، در جریان مراسم سخنرانی کرد. محمد اعلام کرد که پ‌ک‌ک در همه جا برای انسانیت مبارزه‌ای بی‌نظیر انجام داد و افزود: «ما به یمن شهدا امروز اینجا هستیم. ما مدیون تمام شهدا هستیم.»

محمد ضمن اشاره به فراخوان «صلح و جامعه دموکراتیک» رهبر آپو، گفت: «فراخوان رهبر آپو، فراخوان آزادی و صلح است. پ‌ک‌ک بر این اساس کنگره خود را برگزار کرد. با این کنگره روندی جدید آغاز شد، باید برای این روند آماده شویم. ما به عنوان جوانان تا پایان برای صلح و جامعه دموکراتیک مبارزه خواهیم کرد. ما همواره از شهدا صیانت خواهیم کرد.»

پس از پایان سخنرانی‌ها، در اطراف تصاویر شهدا شمع روشن شده و مراسم با سرداده شدن شعار پایان یافت.