۳۰۰ کارگر تحت پوشش بیمه بیکاری در پیرانشهر شرق کردستان که بعلت عدم دریافت مطالبات خود از شرکت بیمه تجمع کرده بودند با دخالت نیروهای امنیتی متفرق شدند.
بنا به گزارش هرانا، صبح امروز چهارشنبه ۸ آذر، حدود ۳۰۰ کارگر که تحت پوشش بیمه بیکاری قرار دارند، در اعتراض به عدم دریافت حقوق بیکاری خود، در مقابل اداره بیمه پیرانشهر تجمع نمودند.
این کارگران که ۸۰ روز است حقوق بیکاری خود را دریافت نکردهاند، ابتدا از سوی پرسنل بیمه تهدید شدند که اگر محل را ترک نکنند، بازداشت خواهند شد.
پس از اینکه قریب یک ساعت از تجمع این افراد گذشت، مامورین امنیتی محل را محاصره کرده و با ضرب و شتم، کارگران معترض را متفرق نمودند.
گفتنی است، ۳۹۰ کارگر از اداره بیمه تأمین اجتماعی پیرانشهر حقوق بیکاری دریافت میکنند که این حقوق بیش از ۸۰ روز است پرداخت نشده.