در ادامه فعالیتهای کمپین «لغو قانون منع فعالیتهای پ.ک.ک» 5713 امضا با همت گروهی از دانشمندان و فعالان آشتی جهانی جمعآوری شد. این امضاها برای تحویل به آنگلا مرکل, صدراعظیم آلمان به نهاد صدراعظمی تحویل داده شد.
در اکتبر سال گذشته گروهی از دانشمندان نامدار, فعالیان و مدافعان حقوق بشر با درخواست لغو «قانون منع فعالیتهای پ.ک.ک» کمپین جمعآوری امضا راهاندازی کردند. امضاکنندگان از مرکل, صدراعظم آلمان درخواست کردند که «قانون منع فعالیتهای پ.ک.ک» را لغو کند.
این کمپین از سوی اکرات اسپو, پروفسور محسن مسرت, لائورا وان وایمرسپرگ, پروفسور نورمن پایچ, راینر براون, پروفسور آندریاس بورو, پروفسور اولریچ گوتستین, پروفسور راینر راف و دکتر پیتر استروتینسکی راهاندازی شد و به فعالیتهای خود بر روی اینترنت ادامه میدهد.
امروز در پارلمان آلمان فدرال نشستی به منظور بررسی «قانون منع فعالیتهای پ.ک.ک» برگزار میشود. قبل از آغاز این نشست, دانشمندان و فعالان صلح هم 5713 امضای جمعآوری شده را به نهاد صدراعظمی تحویل دادند تا به مرکل برسانند.
پروفسور محسن مسرت از اعضای راهانداز کمپین بیان کرد که میخواهند امروز در پارلمان آلمان از درخواست «لغو قانون منع فعالیتهای پ.ک.ک» حمایت کنند.
در بیانیه «شبکه حقوق بشر بینالمللی» که از کمپین حمایت میکند, ضمن اشاره به تحولات و نیز خطرات موجود در خاورمیانه و همچنین گفتگوهای صلحجویانه کردها و ترکیه, خواسته میشود که مواضع آلمان در قبال پ.ک.ک تغییر کند.
دانشمندان راهانداز کمپین در بیانیه خود بویژه به مبارزات کردها علیه تبهکاران قتلعامگر داعش پرداخته اند. این دانشمندان و آکادمیسینها برای اینکه مقاومت کوبانی با موانع جدی روبرو نشود, آلمان و ترکیه را فراخواندند که قوانین خود در ضدیت با پ.ک.ک را تغییر دهند.
در همان بیانیه افزوده شده که راهپیماییهای اخیر طرفداران پ.ک.ک در آلمان بصورت صلحجویانه و دموکراتیک برگزار شدند. همچنین به تشریح خطمشی مبارزاتی پ.ک.ک پرداختند.
این دانشمندان افزودند که گریلاهای پ.ک.ک در شنگال از قتلعامی بزرگ جلوگیری کردند. همچنین گفتند در سایه مدل مدیریتی که در غرب کردستان به میان آمده, مسلمانان, مسیحیان, آشوریها, اعراب و کردها متفقا در صلح بسر میبرند.