کشته شدن ناخدای بلوچ در پی تیراندازی نیروهای دریابانی در قشم
ابراهیم پورشهدادی، ناخدای یک لنج و شهروند بلوچ، در پی تیراندازی نیروهای دریابانی به سمت لنج وی در نزدیکی جزیره قشم جان خود را از دست داد.
ابراهیم پورشهدادی، ناخدای یک لنج و شهروند بلوچ، در پی تیراندازی نیروهای دریابانی به سمت لنج وی در نزدیکی جزیره قشم جان خود را از دست داد.
روز دوشنبه، بیستم اسفندماه ۱۴۰۳، نیروهای دریابانی به سمت یک لنج در نزدیکی روستای سلخ جزیره قشم تیراندازی کردند که در نتیجه آن، ناخدای لنج، ابراهیم پورشهدادی، فرزند خداداد، اهل روستای بازگرد شهرستان سیریک، جان خود را از دست داد.
به گفته منابع محلی، نیروهای دریابانی بدون هیچگونه هشداری به سمت لنج آتش گشودند که این امر منجر به اصابت گلوله به ابراهیم پورشهدادی و مرگ وی شد. این حادثه نگرانیها در مورد نحوه برخورد نیروهای نظامی با شهروندان بلوچ و بخصوص صیادان و ملوانان را افزایش داده است.
کمپین فعالین بلوچ در گزارش سالانه ۲۰۲۴ خود اعلام کرده است که دستکم ۲۳۶ شهروند بلوچ در اثر تیراندازی نیروهای نظامی و انفجار مینهای کار گذاشته شده توسط این نیروها در مرزهای بلوچستان کشته و زخمی شدهاند. از این تعداد، ۱۲۲ نفر کشته و ۱۱۴ نفر دیگر زخمی شدهاند. در میان قربانیان، ۸ زن و ۱۴ کودک نیز دیده میشوند. علاوه بر این، ۸ تبعه اهل افغانستان نیز در اثر تیراندازی و انفجار مین کشته و ۱۶ تن دیگر زخمی شدهاند.