مولانا عبدالحمید: محکومان بلوچ و کورد از حق دادرسی عادلانه محروم هستند

مولانا عبدالحمید از شخصیت‌های آیینی برجسته مردم بلوچ به اعدام بی‌وقفه شهروندان بویژه شهروندان بلوچ و کورد از سوی دولت ایران واکنش نشان داد و گفت: «اجرای این احکام هیچ نتیجه‌ای جز افزایش نارضایتی در پی نداشته است.»

مولانا عبدالحمید اسماعیل زهی یکی از سرشناس‌ترین شخصیت‌های آیینی مردم بلوچ در حساب کاربری ایکس خود به اعدام شهروندان بلوچ و کورد توسط دولت ایران که بطور روزافزون در حال افزایش است و عدم دادرسی عادلانه از سوی دستگاه قضایی دولت واکنش نشان داد.

مولانا عبدالحمید با تاکید بر اینکه علیرغم درخواست‌ها برای توقف مجازات اعدام در کشور، اخیرا اجرای آن سرعت بیشتری یافته است گفت: «متاسفانه بیشتر محکومان که بلوچ و کورد هستند، از دادرسی عادلانه و رأفت اسلامی محرومند. اجرای این احکام هیچ نتیجه‌ای جز افزایش نارضایتی در پی نداشته است.»

در حالیکه واکنش‌ها به این عمل مغایر با اصول بشری در سطح داخلی و جهانی همچنان ادامه دارد، اما مقامات دولت ایران همچنان به اعدام شهروندان بویژه شهروندان کورد و بلوچ ادامه می‌دهد.