زخمی شدن یک کودککولبر در نوسود
در پی تیراندازی نیروهای دولت ایران به سوی گروهی از کولبران در منطقه مرزی نوسود، یک کودککولبر به شدت زخمی شد.
در پی تیراندازی نیروهای دولت ایران به سوی گروهی از کولبران در منطقه مرزی نوسود، یک کودککولبر به شدت زخمی شد.
دیروز چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳، نیروهای نظامی دولت ایران به سوی گروهی از کولبران در مرز نوسود از توابع پاوه روژهلات کوردستان تیراندازی کردند.
در پی تیراندازی نیروهای دولت ایران یک کودککولبر به نام «هِژا شیری» ۱۷ ساله اهل شهرستان ثلاث باوهجانی روژهلات کوردستان، از ناحیه کمر به شدت زخمی شد.
شایان ذکر است که بنا بر آمار منتشره کولبرنیوز برای سال ۲۰۲۴، از مجموع ٣۴۵ کولبری که در سال ۲۰۲۴ کشته و زخمی شدهاند، جمعا ۲۵٩ مورد معادل (٧۵٪) با تیراندازی مستقیم نیروهای نظامی رژیم صورت گرفته است. همچنین از این تعداد جمعا ٢٢ کولبر معادل (۶٪) کودککولبران زیر ١٨ سال بودهاند که یک مورد آن به دلیل سرمازدگی منجر به فوت کودککولبر شده است.