فرمانده پیشگام ارتش زندگی آزاد؛ سیلا فاراشین
در تاریخ جنگهای جهان تنها یک ارتش وجود دارد که برای همه بشریت میجنگد و آن ارتش زندگی آزاد است که توسط رهبر آپو خلق شده است. شهید سیلا فاراشین یکی از قهرمانان پیشاهنگ در این ارتش شد.
در تاریخ جنگهای جهان تنها یک ارتش وجود دارد که برای همه بشریت میجنگد و آن ارتش زندگی آزاد است که توسط رهبر آپو خلق شده است. شهید سیلا فاراشین یکی از قهرمانان پیشاهنگ در این ارتش شد.
سیلا فاراشین (حمدیه تکبوداک) در روستای خاویشتان وابسته به ناحیه شاخ از توابع شهرستان وان در خانواده و محیطی میهندوست و وفادار به ریشه و فرهنگ خود به دنیا آمد. سیلا فاراشین که در خانواده و محیطی به دنیا آمد که برای وطن و آزادی هزینههایی پرداخته است، در کودکی با جنبش آزادی و رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان نیز آشنا و علاقهمند شد. سیلا فاراشین که علاقه و اشتیاقش به گریلا هر روز به طور تصاعدی افزایش مییابد، در سال ۲۰۱۰ فرصت تحقق آرزوی خود را پیدا میکند و به جنبش آزادی در بوتان میپیوندد. سیلا فاراشین که راهپیمایی طولانی آزادی خود را در بوتان آغاز کرد، از روابط رفاقتی مبتنی بر محبت و احترام در زندگی گریلایی متاثر میشود و در طول زندگی خود این روابط رفاقتی را برای خود مبنا قرار میدهد.
برخلاف نقشی که جامعه بر زنان و سبک زندگی تحمیل میکند، در درون پ.ک.ک میبیند که زنان تقریباً خود را از نو خلق میکنند و تصمیم میگیرند در هر زمینهای خود را ارتقا دهند تا شایسته این زندگی باشند. سیلا فاراشین با تطبیق با زندگی گریلایی در مدت کوتاهی موفق میشود به یک سطح نظامی مهم دست یابد. سیلا فاراشین که میداند تنها پیشرفت نظامی برای یک گریلای حرفهای کافی نیست، از پیشبرد خود از لحاظ ایدئولوژیک غافل نمیشود. بر همین اساس در سال ۲۰۱۴ در آموزشهای آکادمی زنان آزاد شهید بریتان شرکت کرد. سیلا فاراشین با آموزشهایی که دریافت کرد، بیشتر بر خطمشی زنان آزاد متمرکز شد و آموزشهای خود را به پایان رساند و به عنوان یک گریلای حرفهای یژا استار شروع به فعالیت کرد.
در بسیاری از اقدامات که ضربات سنگینی به اشغالگران وارد کرد، نقش پیشاهنگی را ایفا کرد
ارتشهای نظامی بیشماری در هر کشور وجود دارد. همه مسلح و در حال جنگ هستند. اما در تاریخ همه جنگها تنها یک ارتش وجود دارد که برای همه بشریت میجنگد و آن ارتش زندگی آزاد است که توسط رهبر آپو خلق شده است. در حالی که همه برای یک پرچم و یک ملت میجنگند، پ.ک.ک برای خلقهای جهان میجنگد. این ویژگی پ.ک.ک تاثیر بسیار قوی بر ذهن سیلا فاراشین میگذارد. زندگی برای او هرگز فقط نفس کشیدن نبود. برای سیلا فاراشین، زندگی افتخار، آزادی، رفاقت واقعی و صلح بود. سیلا فاراشین، مانند تمام کادرهای جنبش آزادی، در انتخاب کلمات برای توصیف رفاقت در پ.ک.ک سختی میکشد و بطور خلاصه اینگونه وصف میکند: «رفقای من قوت و نیروی من هستند.» سیلا فاراشین با مشارکت قوی و پیشگامانه خود در زندگی، قویاً از پیشرفت نظامی و ایدئولوژیک رفقای خود در همه مکانهایی که بوده است حمایت میکند.
سیلا فاراشین که در مورد خطمشی زن آزاد هیچگونه مسامحهای نشان نمیدهد و در مبارزه برای عملی کردن اصول و مبانی آن است، موفق میشود به یک فرمانده پیشاهنگ یژا استار تبدیل شود که خطمشی زیلان را در تمام مناطقی که در آن حضور دارد دنبال میکند و اینگونه به منطقه بوتان میرود. سیلا فاراشین طی مدت طولانی که در منطقهی بوتان بود، تقریباً در همه زمینهها فعالیت کرد، در بسیاری از اقدامات که ضربات سنگینی به اشغالگران وارد کرد، نقش پیشاهنگی را ایفا کرد.
سیلا فاراشین که فرماندهی تیمهای سیار و حرکتی یژا استار در حوزه بوتان را بر عهده داشت، با ایستار خود در زندگی و جنگ به یکی از برجستهترین نمایندگان زنان دلاور بوتان تبدیل شد. با روحیه و انگیزه بالایی در هر عملیات و کارزاری شرکت میکند. وی به همراه ۴ تن از رفقایش به فرماندهی روژبین درسیم در برابر حملات اشغالگرانه دولت ترکیه به منطقه بستا در ۲۱ ژانویه ۲۰۲۳ مقاومتی بیامان از خود نشان داد. سیلا فاراشین و رفقایش که کنترای به نام نعمت انجو را در ۲۲ ژانویه با تاکتیک تکتیراندازی مجازات کردند، ضربات سنگینی به دشمن وارد کردند. سیلا فاراشین، روژبین درسیم، دلیلا گویی، نودا آرین و دیروک سرحد که تا آخرین نفس در برابر دشمن اشغالگر جنگیدند، ۲۲ ژانویه به کاروان شهدا پیوستند.