مبارزه روناهیها آینده شمال و شرق سوریه را روشن میکند
شهید روناهی یکتا در برابر حملات دشمن تا آخرین لحظه مقاومت کرد و اولین کسی بود که دروغهای دولت ترکیه و حقیقت مقاومت مبارزان قسد و یپژ را برای افکار عمومی بازگو کرد.
شهید روناهی یکتا در برابر حملات دشمن تا آخرین لحظه مقاومت کرد و اولین کسی بود که دروغهای دولت ترکیه و حقیقت مقاومت مبارزان قسد و یپژ را برای افکار عمومی بازگو کرد.
از روزهای اول تا به امروز، داستانها و ماجراهای بسیاری از مقاومت تاریخی مبارزان قسد-یپژ در تشرین را بازگو کردیم. داستانها و ماجراهای بسیاری از دختران و پسران اصیل و زیبای این سرزمین مقدس را روایت کردیم. اما داستان این بار بسیار دردناک است و در هر نفسی از آن مبارزه خود را نشان میدهد.
من در روز پنجم به جبهه تشرین رسیدم. یکی از اولین کسانی که در آنجا دیدم و شناختم شهید روناهی بود. وظیفه شهید روناهی یکتا فرماندهی گردان بود. اما در جریان مقاومت، وظیفهای که بر عهده گرفته بود قطعا بیشتر از این بود. او برای اولین بار حقیقت مقاومت رفقای خود را برای افکار عمومی بازگو کرد. در روزهای اول، اداره جنگ ویژه دولت اشغالگر ترکیه ادعا میکرد که سد تشرین به دست آنها افتاده و به اصطلاح تحت کنترل آنهاست. به عنوان مستندسازی مقاومت مبارزان قسد-یپژ، بر اساس آن، حقیقت این مقاومت را به صورت دیداری به اشتراک گذاشتیم. در اسناد ما، شهید و فرمانده جاودان روناهی یکتا نیز حضور داشت. عضو مطبوعات آزاد، اَنَس یلدز، در مورد مقاومت تشرین برنامهای تهیه میکرد. من هم به عنوان فیلمبردار فیلم میگرفتم. انس یلدز و شهید روناهی یکتا در سمت چپ ایستاده بودند. شهید روناهی یکتا، ۵ روز اول مقاومت و تمام حملات تبهکاران اشغالگر را ارزیابی میکرد. در پایان، قول محافظت از خاک شمال و شرق سوریه را داد. یکی از کسانی که برای اولین بار حقیقت مقاومت مبارزان را برای افکار عمومی بازگو کرد، فرمانده روناهی یکتا بود. علاوه بر این، شهید جاودان روناهی یکتا، ضربهای به اداره جنگ ویژه دولت اشغالگر ترکیه میزد و چهره واقعی آنها را برای افکار عمومی آشکار میکرد. وقتی در مورد وضعیت منطقه صحبت میکرد، موضع و قاطعیت او تأثیر زیادی بر انسان داشت.
او فرمانده، خواهر و مادر مبارزان بود
پس از فیلمبرداری آن برنامه، به سراغ مبارزانی رفتیم که در سنگرها حضور داشتند. در میان یگانها و گردانهای تحت فرماندهی شهید روناهی یکتا، مبارزان قهرمان حضور داشتند. در آنجا چیز جالبی وجود داشت. سنگرها و پناهگاههای مبارزان بسیار تمیز و مرتب بودند. انگار اصلا درگیری در آنجا رخ نداده بود. در واقع بلافاصله توجه انسان را جلب میکرد. شهید روناهی یکتا جنگ و درگیریهای مقاومت را هماهنگ میکرد. همچنین ارتباط او با مبارزان کم نبود. او مبارزی آگاه و فرماندهای قاطع بود. شهید روناهی در حد امکان برای مبارزان و رفقای خود غذا درست میکرد. از امنیت سنگرها، از سیر کردن مبارزان و رفقای خود در مقاومت گرفته تا نحوه حمله به دشمن، شهید روناهی یکتا راه نیروهای خود را روشن میکرد. خود را مسئول مهمات، تدارکات، هماهنگی جنگ، تا بالا بردن روحیه و انگیزه مبارزان میدانست. او فرمانده، خواهر و مادر مبارزان در سنگرهای مقاومت سد تشرین شده بود.
در جبهههای مقاومت تشرین صدها روناهی وجود دارد
در سنگرهای جنگ و از بیسیم نظامی، صدای مبارزان با وعده گرفتن انتقام شهید روناهی بلند شد. پس از خبر شهادت انقلابی زن و فرمانده یپژ روناهی یکتا، مبارزان با شعار «شهدا نمیمیرند»، عهد خود را تکرار کردند. بر این اساس، امروز وقتی به این مقاومت نگاه میکنیم، آن مقاومتی که در شخص روناهیها در ۷ دسامبر ۲۰۲۴ آغاز شد، امروز ۷۲مین روزش را پشت سر میگذارد. اکنون صدها دختر و پسر سرزمین مقدس در پی روناهیها، به سنگرها و جبهههای جنگ مقاومت میشتابند. یعنی اکنون صدها روناهی در این جنگ مقاومت حضور دارند.