سه تبهکار داعش در دیرالزور دستگیر شدند

مرکز اطلاع‌رسانی و مطبوعات نیروهای سوریه دموکراتیک (ق‌س‌د) اعلام کرد که یک هسته داعش را در حومه دیرالزور خنثی کرده‌اند، یکی از سرکرده‌های تبهکاران همراه با دو عضو این هسته دستگیر شدند.

مرکز اطلاع‌رسانی و مطبوعات ق‌س‌د با انتشار بیانیه‌ای در وبسایت رسمی خود اعلام کرد که تیم‌های عملیات نظامی (TOL) وابسته به ق‌س‌د، طی عملیاتی علیه هسته‌های سازمان داعش در حومه دیرالزور، یکی از سرکردگان تبهکاران و دو عضو دیگر این هسته را دستگیر کردند.

بیانیه ق‌س‌د به شرح زیر می‌باشد:

«نیروهای ما بقایای هسته‌های سازمان تروریستی داعش تحت تعقیب قرار داده و برای پیشگیری از حملات تروریستی‌شان علیه مناطق شمال و شرق سوریه، آنان را دستگیر می‌کنند.

در این راستا تیم‌های عملیات نظامی (TOL) وابسته به نیروهای سوریه دموکراتیک (ق‌س‌د)، روز پنجشنبه در حومه دیرالزور علیه یکی از هسته‌ها عملیات امنیتی انجام دادند، در نتیجه این عملیات یکی از سرکردگان تبهکاران همراه با دو عضو این هسته دستگیر شدند.

این عملیات پس از آن انجام شد که نیروهای ما اطلاعاتی را درباره تحرکات هسته و  محل اختفای آنان جمع‌آوری کردند. نیروهای ما با محاصره محل اختفای اعضای این هسته، سرکرده تبهکاران با هویت عبدالرحمان العزیز و دو تروریست دیگر به نام‌های طلال العلی و نَصار العزیز را دستگیر کردند.

این هسته چندین عملیات تروریستی در منطقه انجام داده و نیروهای ما، غیرنظامیان و ساختمان‌های عمومی را هدف حمله قرار داده بودند. همچنین در حال جمع‌آوری اطلاعات امنیتی برای این سازمان تروریستی بودند. عبدالرحمان العزیز با سرکردگان تبهکاران داعش از جمله عامر الرَفدان و ابو اُسامه العراقی، در ارتباط بود.

نیروهای ما تاکید می‌کنند که به هر کسی که در صدد برهم زدن امنیت و ثبات منطقه باشد پاسخ خواهند داد. مقاومت و پاسخ‌دهی ما در برابر حملات دولت اشغالگر ترکیه و تبهکارانش مانع از عملیات ما علیه اعضای سازمان داعش نخواهد شد.»