عمرو موسی: به پيش‌نويس قانون اساسي مصر رای منفی می‌دهيم

عمرو موسی: به پيش‌نويس قانون اساسي مصر رای منفی می‌دهيم

دبيرکل سابق اتحاديه عرب از طرفداران خود خواست تا با شرکت در همه پرسي پيش نويس قانون اساسي جديد به آن راي منفي دهند.

به گزارش آريا ، عمرو موسي که از رهبران جبهه نجات ملي مخالف دولت مصر نيز است گفت: « ما از تمام مردم مصر مي خواهيم در همه پرسي شرکت کنند و به آن راي منفي دهند».

موسي افزود: ما همچنين بر مواضع خود مبني بر اين که اين همه پرسي در فضاي شفاف برگزار شود ، امنيت صندوق هاي راي و امانتداري راي مردم و نظارت دستگاه قضايي بايد به طور کافي و وافي موجود باشد پايبنديم. سلامت برگزاري همه پرسي موضع بسيار مهمي است.

وي به قدرت‌رسیدن اسلام‌گرایان اخوان‌المسلمین را عین دموکراسی می‌داند و اظهار داشت: « ما همچنين معتقديم که آمريکا از عمليات دموکراسي در مصر حمايت مي کند و با آن موافق است. همين که گروه اخوان المسلمين در مصر بر مسند قدرت است همان دموکراسي است. دکتر محمد مرسي به مسند رياست جمهوري تکيه زده است و هيچ اعتراضي دراين باره وجود ندارد. ما به بيانيه جنجال برانگيز قانون اساسي و همچنين پيش نويس قانون اساسي جديد اعتراض داشتيم و گفتيم گه با تامل و تعقل بيشتر عمل شود.»