تیراندازی در دبستانی در ایالت کانتیکات آمریکا؛ 27 کشته

تیراندازی در دبستانی در ایالت کانتیکات آمریکا؛ 27 کشته

بر اساس گزارش ها، صبح جمعه ۱۴ دسامبر، در مدرسه ساندی هوک در شهر نیوتاون در ایالت کانتیکات آمریکا تیراندازی صورت گرفته است. گزارش ها حاکی از آن است که فرد تیرانداز، کشته شده و دو سلاح او در اختیار پلیس قرار گرفته است. بنا به آخرین گزارش‌ها 27 تن کشته شده‌اند.

هنوز قطعی نیست که در این حادثه تیراندازی چند نفر زخمی شده اند ولی برخی منابع خبری اعلام کرده‌اند که 27 نفر کشته شده اند. گزارش های تاییدنشده حاکی از آن است که تعداد کشته شده ها ممکن است بیش از این تعداد باشد.

همچنین مارک باوتون، شهردار نیوتاون، به سی ان ان گفته است که سه نفری که به بیمارستان منتقل شده اند، در "وضعیت بسیار جدی" قرار دارند.

در پی دریافت این گزارش ها، پلیس دانش آموزان این مدرسه را از مدرسه خارج و محوطه را تخلیه کرده است.

مقام های محلی می گویند که به عنوان یک اقدام احتیاطی، مدرسه ها در سراسر منطقه تعطیل شده است و فرماندار ایالت کانتیکات راهی منطقه شده است.

نیروهای پلیس مدت کوتاهی پس از ساعت ۹ و ۴۰ دقیقه صبح به وقت محلی (۱۴ و ۴۰ به وقت گرینویچ) سر رسیدند، و جست و جو در منطقه همچنان ادامه دارد.

این مدرسه دولتی بیش از ۶۰۰ دانش آموز دارد، دانش آموزان ۵ تا ۱۰ ساله که از دوره آمادگی تا کلاس چهارم دبستان تحصیل می کنند.